Skiva på gång…

Otroligt kul att den första skiva där Klusterverket medverkar på är på väg. Göran Samuelsson och Karlstad Kammarkör har ett intressant projekt tillsammans där körsång får möta Görans musik och texter. Vi i Klusterverket medverkar på ett antal spår på skivan. Fantastiskt vad vi hunnit med under vårt första år tillsammans i Klusterverket. Något som startade som en tanke för att jag och Jonny skulle få spela tillsammans med våra goda vänner Stefan och Anders har blivit större än vad vi nog trodde själva. Redan nu har vi bokningar för nästa vår och börjar redan planera vad vi ska göra nästa höst.

Skivan med Göran är vacker och är en akvarell som han gjort själv.

 

Till helgen är mer inspelningar för egen del och efter det börjar arbetet för ett annat projekt som ska  dokumenteras. 
The art of tuning som är en workshop jag kör kommer göra ett stopp i Nora i slutet av månaden. Alltid lika kul att få dela med sig av min erfarenheter bakom trummorna. Denna gång blir det lite nya vinklar som jag sitter och finslipar för tillfället.

Ödmjuk och stolt är två ord som infinner sig när man inser vad man har förmånen att få göra. Att det dessutom är några som vill ta del sv vad jag gör är underbart. Tack för att ni finns och glöm inte vad Steve Jobs sa: -Stay hungry, stay foolish! Det är min drivkraft!

Vi ses!

…höll nästan på att glömma mitt nya trumset som är det vackraste jag sett efter att jag mötte min fru för 20-år sedan… Inte hunnit spela på dem ännu men det blir debut på fredag med Dublin Fair i Degerfors!

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: