Peter Lööf

Minns samtalet när Piron ringde och frågade om jag hade lust att spela lite. Vilken fråga, självklart ville jag det! All That Jazz var den grupp som nog alla i Karlstad hade som idoler när vi växte upp. Otroligt roliga jam med trion Peter, Patrik och Piron gav mig väldigt mycket. 

Men tyvärr har oftast det roliga ett slut och även detta äventyr. Men skam den som ger sig tänkte jag och tog kontakt med Peter och frågade om han inte ville göra något, vad som helst! Nog hade Peter lust och massor av musik finns i denna själv. Två av låtarna vi spelade in var The God Within och Angel. 

Att få jobba med ett proffs som Peter var den tuffast och mest lärorika period jag haft. En person som aldrig är nöjd eftersom han vet att man har mer att ge och kan alltid göra saker lite bättre. Vi repade, repade, repade och repade. När jag spelar in är jag van att göra allt på en tagningen eller två men med Peter så hade inte ens inspelningen börjat då. Jag vet inte hur många tagningar jag fick göra och prova mängder av idéer innan vi var klara. Jag kan inte nog tacka honom för det vi gjorde tillsammans.


Numera bor Peter åter igen i New York.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: