Swish, pang, sizzles, wash or what…

Har provat och letat efter en nitcymbal men har haft svårt att hitta något jag gillar. Därför provade jag att kombinera olika cymbaler med varierande utfall. Har helt enkelt varit svårt att hitta någon som jag gillar. Nu känns det dock som att jag funnit vad jag letat efter. Resultatet är ett ljud som närmast kan liknas vid att man tömmer ett lass med grus från en lastbil. Ett litet klipp finns så klart här där ni kan åtnjuta vad jag gillar! Spelar även med olika stockar så ni får höra hur det låter.

Joe Porcaro Dimond Tip 8A
Joe Porcaro Dimond Tip 8A

Först Joe Porcaro Diamond tip, 8A med extremt liten druva!

Sedan en klassiker, Steve Gadds signaturstock.

Steve Gadd
Steve Gadd

Som avslutning min nuvarande favorit, Agner 9S. Tjocklek som Rock!

Agner 9S
Agner 9S

Tre stockar med helt olika druvor!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: