ROYAL DIABLO ORCHESTRA!

För en tid sedan kom jag i kontakt med Daniel Glass. En trumslagare som fokuserar på på swingmusik. Daniel har även gått steget längre och forskat i uppkomst samt hur gårdagens musik påverkat dagens! Han har gjort flera bra filmer bla The centuray project.

Denna film fick mig att vilja starta ett band som verkligen spelar den gamla musiken fast med lite mer ”jävlar-anamma”. Detta fick mig att börja leta efter lämpliga musiker och till slut är vi nu på gång och vad som kommer heta Royal Diablo Orchestra består av Janka Johansson (gitarr), Nisse Liljedahl (bas), Jonny Lindström (saxofon), Nicko Lindholm (trumpet) och Anna Lindholm (sång).

Hoppas vi ses efter vägen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: