Breda Jazzfest

Landat i Holland och haft en trevlig kväll på stan. I dag dax för första spelningen med Buddy & Copperhead Run. För att slå ihjäl lite tid så övar jag lite på rummet. Bra att man har vispar samt den eminenta boken Baby Steps to Giant Steps i min iPad. Självklart har jag gjort ett litet klipp:

http://youtu.be/dJ7ZZ6VYJq0
IOM att jag reser mycket lätt och som sagt gillar att utsätta mig så ser jag fram emot vad dessa instrument ska få träffa i kväll!

  
Fick idag höra att tyvärr har Craig Blundell lämnat vår fina Premier-familj. Mycket trist men ibland funkar det inte så han har av någon anledning valt att gå vidare. Craig är en mycket bra trummis som jag tycker att ni ska kolla upp. https://www.craigblundell.com/latest-news.html

Självklart kommer det en rapport om dagens gig lite senare, vi hörs!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: