En bra vecka!

Hello vänner!

Hoppas att även er vecka är förträfflig. Själv ska jag ha en workshop i helgen samt sedvanlig spelning samt ett rep inför inspelning med Häktet! Mycket roliga saker! Mitt trumset växer och innehåller numera två bastrummor!

IMG_0309

22″ har ett Superkick clear som är så lågt stämt att skruvarna knappt sitter fast. 20″ är uppstämd samt att jag har en Vater Vintage Boomer! Ingen attack och mycket ”boom”! Tyvärr har man inte så många tillfällen då man kan köra på allt men på lördag åker allt med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: